J. López

SIMO ampliarà les seves instal·lacions amb una nova nau de 3.400 metres quadrats

Això suposarà la contractació d'una vintena de persones més de manera directa

L’empresa montblanquina SIMO, que es dedica a la fabricació de components per a la indústria de l’automòbil des del 1975, ampliarà les seves instal·lacions a la capital de la Conca de Barberà. L’empresa compta amb una plantilla d’uns 200 treballadors a Montblanc i l’ampliació amb una nova nau, d’uns 3.400 metres quadrats, podria suposar l’ampliació de la plantilla amb una vintena de treballadors de manera directa, i una desena més de manera indirecta fins al 2017. Més enllà, fonts de l’empresa no han volgut fer previsions.

Aquesta nau s’ubicarà al costat de les instal·lacions ja existents i servirà per ampliar l’activitat que ja desenvolupa SIMO a Montblanc.

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha confirmat les intencions de l’empresa i s’ha mostrat satisfet. De fet, ha assegurat que a l’Ajuntament acceleraran tots els tràmits perquè l’empresa pugui començar les obres el més aviat possible, segurament al setembre.

Per l’Alcalde, les intencions de SIMO són “una mostra evident que Montblanc ha superat el període de crisi econòmica i estem en recuperació. Les principals empreses de Montblanc han resistit aquest període i ja han augmentat facturació i llocs de treball” De fet, sense concretar quines, l’alcalde ha assegurat que hi ha altres empreses industrials de Montblanc que podrien ampliar també les seves instal·lacions.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp