La Cultural Jordi Francolí

S’obre la convocatòria de grups i cantautors per participar al Riubombori

La cinquena edició del festival tindrà lloc a l'Espluga el 4 de juliol

El festival Riubombori, de grups i cantautors de la Conca de Barberà, comença a escalfar motors. La Cultural Jordi Francolí obrirà a finals d’aquest mes la convocatòria d’inscripció per a les formacions que tinguin interès en participar al festival, que tindrà lloc a l’Espluga el dia 4 de juliol.

El formulari d’inscripció estarà disponible al web de l’entitat promotora i a través de les xarxes socials. La sol·licitud es podrà tramitar en línia fins a la primera quinzena de maig.

Un cop finalitzat el termini d’inscripció, la comissió de músics del festival valorarà cadascuna de les propostes presentades. Es tindran en compte la qualitat i originalitat de les peces, així com el lloc d’origen, amb preferència als grups i cantautors de la Conca i comarques properes.

Com en l’anterior edició, a banda del temes propis, es valorarà que s’ofereixi una versió d’alguna de les cançons de Jordi Francolí així com també que no s’hagi participat en la darrera edició del festival. D’aquesta manera, el Riubombori vol consolidar-se com un espai on descobrir però també on veure evolucionar els diferents projectes musicals del territori.

El festival Riubombori va iniciar-se l’any 2011 com a homenatge al desaparegut cantautor espluguí Jordi Francolí. Amb aquest tribut musical, La Cultural vol mantenir vius la seva figura i llegat, alhora que es converteix en una oportunitat per als músics del territori.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp