CAM

S’obren les inscripcions per la cursa a Sant Josep de l’1 de maig

Com a prèvia es farà una xerrada amb Miquel Pucurull el 2 d'abril, tot un veterà de les curses populars

Ja estan obertes les inscripcions per participar a la 22a cursa de fons de 10 quilòmetres a l’ermita de Sant Josep del proper 1 de maig, tot un clàssic a Montblanc. Enguany, a més, coincidirà amb el darrer dia de Setmana Medieval.

Com cada anys, la cursa tindrà tots els serveis per als corredors, a més d’una bossa per cada participant, regals, sorteigs i un bon esmorzar. Enguany la cursa, a més, tornarà a tenir un caràcter solidari, ja que els diners recaptats de les inscripcions es destinaran a la lluita contra la diabetis infantil. També com a novetat aquest any els participants tindran servei de massatge a l’arribada. El mateix dia també tindrà lloc la 39a Cursa Popular a l’ermita de Sant Josep de Montblanc, que segueix amb el seu caràcter popular i també solidari. Podeu trobar les inscripcions i tota la informació al web del Club Atlètic Montblanc, organitzadors de la cursa.

A més, aquest anys, com a prèvia a les dues curses, s’ha organitzat una presentació de les novetats i una xerrada a càrrec de Miquel Pucurull, que vindrà a parlar del seu llibre “Mai no és tard”. Miquel Pucurull, corredor popular de 77 anys i molt conegut en el món de les curses explicarà les seves vivències de córrer. Ha escrit el llibre a quatre mans amb el periodista i corredor Marc Cornet i l’ha prologat l’escriptora i també corredora, Empar Moliner. A més el llibre té un caràcter solidari ja que tots els beneficis de la seva venda es destinaran directament a l’Hospital de Sant Joan de Déu per ajudar a la investigació de la diabetis infantil.

En Miquel Pucurull ha corregut 45 maratons i una gran quantitat de mitges maratons i curses de distàncies diverses i coneix molt bé el món del córrer. L’acte tindrà lloc a la sala d’actes del Museu Arxiu de Montblanc a dos quarts de set de la tarda el proper dissabte 2 d’abril.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp