Ajuntament de Montblanc

S’obren les inscripcions per poder veure el seguici des del balcó de l’Ajuntament de Montblanc

Dotze montblanquins i montblanquines ocuparan el balcó el 9 de setembre

Un total de dotze montblanquins i montblanquines podran veure el seguici de Festa Major el dia 9 de setembre des del balcó de l’Ajuntament. Així ho va anunciar la regidora de festes, Judit Pere, el passat dijous durant la presentació del programa i el cartell de l’edició d’enguany.

Aquest dilluns 12 d’agost s’obren les inscripcions per poder veure el seguici des del balcó. Aquells que hi estiguin interessats s’hauran de dirigir a l’Ajuntament per poder-se inscriure. També ho podran fer trucant al 977 86 00 09 o bé enviant un correu electrònic a culturaifestes@montblanc.cat. Les inscripcions es poden realitzar fins el dia 30 d’agost.

Concretament, es podran inscriure sis veïns/es, que podran dur un acompanyant. Per tant, un total de dotze persones ocuparan el balcó del consistori el dia 9 de setembre. Els regidors i regidores, que normalment ocupen el balcó, veuran el seguici des de la plaça Major. En cas que hi hagi més de sis interessats, s’assignaran els llocs mitjançant un sorteig públic que tindrà lloc el dia 3 de setembre a les 6 de la tarda a l’Ajuntament.

Us recordem també que l’Ajuntament oferirà enguany un servei de trasllat a aquelles persones amb mobilitat reduïda per assistir a l’ofici al Santuari de la Serra del 8 de setembre. Un servei de trasllat per a 12 persones de la porta de casa seva fins al Santuari, amb prèvia reserva per ordre d’inscripció, que s’haurà de formalitzar també a l’Ajuntament.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp