CCCB

Suport unànime dels alcaldes de la Conca al projecte per portar aigua del Segarra-Garrigues

Els batlles van aprovar una moció de suport al Consell d'Alcaldes celebrat dilluns a Santa Coloma de Queralt

Els alcaldes de la Conca de Barberà aproven, per unanimitat, una moció de suport a l’execució del projecte d’abastament d’aigua a la comarca del canal Segarra-Garrigues. Els batlles ho van aprovar al Consell d’Alcaldes que dilluns es va celebrar, de manera simbòlica, a Santa Coloma de Queralt, un dels municipis afectats pels problemes d’aigua.

Aquest projecte ha de permetre resoldre les mancances d’aigua que pateixen actualment vuit municipis de la zona nord de la comarca (Santa Coloma de Queralt, Conesa, les Piles, Savallà del Comtat, Llorac, Vallfogona de Riucorb, Forès i Passanant i Belltall), a més del municipi de Senan.

A banda d’aquests ajuntaments afectats, la resta de consistoris de la comarca van voler també reflectir el seu suport solidari a les poblacions que pateixen aquestes mancances votant favorablement aquesta moció.

A més, els alcaldes van ser informats també que s’està treballant en l’elaboració de l’escut del Consell Comarcal. Actualment el Consell està emprant com a imatge corporativa un logotip i el que es vol és aprovar un símbol normalitzat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp