Surten a la venda les entrades per la collita de safrà de #Safrània365

Tindrà lloc el proper 5 de novembre

L’Oficina de Turisme de Montblanc continua el calendari d’activitats de #Safrània365 amb el taller de collita de safrà, que tindrà lloc el proper 5 de novembre. És tot un clàssic de la programació, ja que en forma part amb èxit des de la primera edició.

A partir de les 10 del matí, a les instal·lacions d’Aromis de Montblanc, els participants tindran l’oportunitat de collir el safrà que es va plantar el mes d’agost. Es recomana l’ús de calçat còmode. A continuació, i per aconseguir l’apreciada espècia, hauran d’esbrinar-ne les flors.  

El taller l’impartirà Joan Cartanyà, productor de safrà que ha recuperat el seu conreu a la Conca de Barberà. Ensenyarà a les famílies la tècnica per recollir les flors i extreure els brins de safrà. Al finalitzar el taller, els participants gaudiran d’un esmorzar amb productes locals i de temporada.  

Aquesta nova experiència de turisme familiar té un preu popular: 5€ majors de 13 anys; 2€ de 4 a 12 anys; gratuït fins a 3 anys. L’activitat té un aforament limitat i és necessària la inscripció a través del web www.safrania365.cat 

La collita de safrà i el taller d’esbrinament de flors és una de les dues experiències de #Safrània365 programades per l’Àrea de Turisme de Montblanc per al mes de novembre. Cal recordar que just el proper dissabte tindrà lloc el tast de vins que es realitza en col·laboració amb La Conca 5.1. La vinya va ser abans que el vi serà un tast coordinat per la divulgadora del món del vi la vinya Míriam Clotet amb la participació de representants de sis cellers que reflexionaran al voltant del present i el futur de la pagesia.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook