Suspenen la gala del certamen literari Vila de Montblanc en quedar deserts els dos guardons

El jurat ha constatat que l'obra guanyador del premi Pont Vell de poesia incomplia les bases del certamen

El jurat del certamen literari Vila de Montblanc ha decidit declarar desert el premi Pont Vell de poesia. Ho ha fet després de constatar que l’obra que havia guanyat, ‘Els teus boscos indicibles’, incomplia les bases del certamen, ja que estava pendent d’adjudicació en un altre premi literari. Concretament, el punt diu que “la presentació d’una obra comporta així mateix que l’autor/a no té compromesos els seus drets d’edició i que no ha estat presentada a cap altre concurs pendent d’adjudicació”. L’obra guanyadora també s’havia presentat a un altre certamen, del qual encara no es coneixen els guanyador, incomplint així les bases del Vila de Montblanc.

El premi Portal de Bové de narrativa també va quedar desert, ja que el jurat va considerar que cap de les 57 obres presentades mereixia guanyar. 

Així, l’Ajuntament de Montblanc i l’Associació literària l’Escarritx han suspès la gala d’entrega de premis prevista per aquest divendres, en quedar desert els dos guardons. Era la quarta edició del certamen i ha estat l’any amb més obres presentades. 

Sergi Olivan, president de l’Ass. Literària l’Escarritx
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook