Taller sobre insectes al Museu de la Vida Rural

Amb motiu de la Setmana de la Ciència l'Espluga de Francolí proposa aquest taller per a famílies

L’Espluga de Francolí acull un taller sobre insectes, en el marc de la Setmana de la Ciència que impulsa la Universitat Rovira i Virgili, a través de la Unitat de Comunicació de la Ciència, ComCiència.

Es tracta d’un taller amb jocs i activitats per prendre consciència de la necessitat d’introduir noves fonts de proteïna a la nostra dieta, que siguin més sostenibles i que ens ajudin a mantenir una bona salut.

El taller, que tindrà lloc el dijous 17 de novembre de 2022 a les 18.00 h, anirà a càrrec d’Helena Segú, investigadora del grup de recerca Bioactivitat Molecular dels Aliments de la URV. Es durà a terme al Museu de la Vida Rural i caldrà inscripció prèvia, ja que les places són limitades. L’activitat és per a públic familiar a partir de 7 anys. Les inscripcions s’han de fer a l’enllaç: https://tuit.cat/4DY0a

Aquesta activitat està organitzada per l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, el Museu de la Vida Rural i la Universitat Rovira i Virgili.

SETMANA DE LA CIÈNCIA 2022
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook