Talls del subministrament d’aigua potable, a l’Espluga de Francolí, a partir d’avui dimecres

Els talls es produiran entre les 22 h fins les 7:00 h cada dia

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí comunica que el municipi continua trobant-se amb una situació de reserves d’aigua molt baixes als dipòsits municipals. Per aquest motiu, es tallarà el subministrament d’aigua potable als domicilis a partir d’avui dimecres, entre les 22 h i les 7 h del matí, i fins a nou avís, de manera diària.

L’equip de govern ha pres la mesura a causa de la sequera i perquè el consum diari de la població durant els darrers dies no ha disminuït, segons ha informat el consistori als seus habitants, a través d’un comunicat .

De cara les properes setmanes, per poder garantir part dels nivells mínims d’aigua dels dipòsits municipals, es mantindrà el subministrament d’aigua provinent de Montblanc, com s’ha estat fent des del dia 10 d’aquest mes. Tot i amb això, s’ha hagut d’augmentar a tres dies a la setmana l’aportació dels camions cisterna.

Des de l’Ajuntament es demana a la població que faci un ús restringit d’aigua i s’utilitzi només per a situacions estrictament necessàries.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook