Oficina de Turisme

Terrània, guardonada amb un premi de l’Associació de Ceramistes de Catalunya

El premi Artesania de Catalunya reconeix la trajectòria del festival de ceràmica de Montblanc

L’Ajuntament de Montblanc ha rebut el premi Artesania de Catalunya en reconeixement a la trajectòria de Terrània, el festival internacional de ceràmica de Montblanc. El premi el va concedir l’Associació de Ceramistes de Catalunya, un reconeixement important pel festival tenint en compte que el concedeix el col·lectiu d’artistes al qual s’adreça Terrània.

L’associació va voler reconèixer la trajectòria del festival, que enguany arriba a la seva setzena edició. El premi és una peça única obra de la ceramista Roser Oter, que coneix bé el festival ja que hi ha participat diverses vegades. El lliurament el va fer Xavier Villas, director d’Artesania de Catalunya, en un acte presidit per Jordi Marcet, president de l’Associació de Ceramistes de Catalunya. El premi el va rebre la tècnica de turisme de l’Ajuntament de Montblanc, Toñi González, que des del primer dia ha coordinat l’esdeveniment.

En el mateix acte es va lliurar el premi Associació de Ceramistes de Catalunya a la ceramista Núria Pié per la seva trajectòria i el premi Revista Terrart a la galeria dterra Art Gallery.

L’Ajuntament de Montblanc ha valorat molt positivament aquest reconeixement, ja que l’atorguen el ceramistes del país, que són els que millor coneixen el sector i els esdeveniments d’aquest tipus que es fan a Catalunya. L’ACC ha argumentat el premi en base a la coherència seguida al llarg de les quinze edicions realitzades, el creixement sostingut i l’evolució en base a una programació àmplia i amb activitats molt variades.

El material gràfic de Terrània 2018, que serà la setzena edició, inclourà una inscripció on es farà esment d’aquest premi concedit pels ceramistes de Catalunya.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp