Terrània presenta el cartell de la 20a edició dedicada als ceramistes de Senan Núria Albà i Lluís Soler

El festival tindrà lloc els dies 29 i 30 de setembre i 1 d'octubre

Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, celebrarà la vintena edició els dies 29 i 30 de setembre i 1 d’octubre i a hores d’ara ja disposa del cartell que permetrà fer-ne difusió durant els mesos previs a l’esdeveniment.

El cartell utilitza dues peces dels ceramistes de Senan Núria Albà i Lluís Soler a qui es dedicarà l’exposició central del festival. En una edició tan rodona com és la vintena s’ha apostat per fer un reconeixement a la llarga trajectòria d’aquests ceramistes de la Conca de Barberà que són els principals ambaixadors del festival arreu del món.

A través dels seus contactes s’ha confirmat que enguany el territori convidat al festival serà Eslovènia, que agafa el relleu de Bretanya. 

Com és habitual, la imatge del cartell serà la protagonista del flyer de promoció i de la portada del programa que està pràcticament enllestit tot i que encara faltin quatre mesos per a l’esdeveniment.

En el cartell figura la distinció del Premi d’Honor de l’Associació de Ceramistes de Catalunya en la modalitat Premi Artesania de Catalunya que es va rebre l’any 2018 i que sempre s’incorpora al material gràfic de Terrània.

Durant les properes setmanes s’aniran presentant les novetats del festival entre les quals destaquen diverses exposicions i activitats singulars que mai abans s’havien fet en el marc de Terrània. També es donaran a conèixer els noms dels 28 ceramistes que prendran part en el festival, de cinc procedències diferents: Catalunya (10), França (7), Eslovènia (6), Espanya (4) i Països Baixos (1). Enguany s’havien presentat 42 sol·licituds de participació.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook