Ràdio Montblanc

Toni Cartanyà serà el president de les Festes de la Serra 2016

L'Ajuntament estudia convertir les festes en decennals a partir de l'any vinent

Toni Cartanyà serà el president de les Festes de la Serra de l’any 2016. Així ho va anunciar aquest dimecres l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, en acabar el plenari municipal. Cartanyà, de 25 anys, és geògraf i està implicat en diverses entitats del municipi com ara l’ANC, el Club Atlètic o els Amics dels Pastorets.

Cartanyà serà l’encarregat de liderar les festes i crear la comissió de gent que treballi per organitzar-les. L’alcalde va destacar que “la presidència anirà acompanyada d’altres seccions i d’un grup de gent per treballar de cara a les festes”. L’objectiu, diu l’alcalde, és “fer una comissió de molta gent, no només de l’Ajuntament, i que sigui una cosa molt ciutadana, popular i de les entitats”.

L’alcalde també va destacar que durant el proper mes es treballarà per implantar el caràcter decennal a les festes de la Serra. Andreu assegura que “els darrers anys, el 1996 i el 2006, i ara el 2016, s’han fet amb caràcter decennal, i hi ha un informe de l’historiador Josep Maria Porta que ho aval, assegurant que l’any 1906 es va contemplar que les festes es fessin de manera decennal”.

Andreu va reconèixer que 25 anys són molts i que fer-ho cada deu anys seria una bona solució, però que en tot cas s’ha de treballar amb la gent de Montblanc i de la comissió de les Festes de la Serra.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp