FiC Montblanc

Toni Gutiérrez, cap de llista de la FIC a Montblanc

En un comunicat, el partit deixa clar que no formarà part d'un govern d'unitat

Toni Gutiérrez serà el cap de llista de la FIC de Montblanc a les eleccions municipals del mes de maig. L’actual regidor de l’Ajuntament encapçalarà per primera vegada la llista dels independents. A les passades eleccions, Jordi Mateu va encapçalar la candidatura i van aconseguir un regidor a l’Ajuntament. Mateu, però, va abandonar el consistori setze mesos després, i el seu lloc el va ocupar Gutiérrez, que llavors era el número 2 de la candidatura.

Gutiérrez ha format part,els darrers dos anys, del govern d’unitat a l’Ajuntament de Montblanc, ocupant la regidoria de benestar social. Ara fa dues setmanes va decidir abandonar el govern per centrar-se en creure que era “antinatural” continuar governant junts un cop convocades les eleccions municipals.

En un comunicat fet públic, la FIC deixa molt clar no repetiran ni formaran part d’un govern d’unitat, si això es torna a plantejar a la propera legislatura. Asseguren que “així podrem defensar de forma clara l’essència de les nostres propostes”.

La FIC es presenta a les eleccions per quarta vegada, i entre les seves propostes, destaca la voluntat de baixar l’IBI, ja que asseguren que “la pressió fiscal dels montblanquins és massa elevada donada la bona situació financera actual a l’ajuntament”.

Amb aquesta són quatre les candidatures que ja han fet públiques el seu cap de llista. Josep Andreu encapçalarà novament Agrupament Catalanista de Montblanc, Cesc Viñas serà el cap de llista de CiU i Laura Aluja de la CUP.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp