Torna el Visions 2023, demà dissabte, al Museu de la Vida Rural

La jornada arriba a la desena edició i enguany els debats versaran sobre el dret a viure i no només a existir

Demà dissabte, 6 de maig, durant tot el dia, al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí tindrà lloc la desena edició del Visions que enguany canvia el seu format habitual i es converteix en una única jornada de debats. Organitzat pel museu de la Fundació Carulla i l’associació La Conca 5.1, el Visions 2023 continua apostant pel debat i la reflexió com a eines per afrontar reptes contemporanis convertint-se en una en un àgora per al debat ciutadà en un entorn no urbà.

Aquest any, les ponències i els diàlegs versaran sobre el dret de les persones a viure i no només a subsistir. La conciliació familiar, les cures, la precarietat laboral o la salut mental seran algunes de les temàtiques que tractaran especialistes com Marta Peirano i Alba Alfageme, filòsofs com Eudald Espluga, escriptores com Pilar Codony i Emma Zafón o artistes com Estel Solé i Oriol Malet. Durant la jornada també hi seran Clàudia Rius, Paula Carreras, Rita Roig i Ofèlia Carbonell, les conductores del pòdcast Gent de merda de Radio Primavera Sound, que gravaran en directe i amb públic un dels capítols del pòdcast.

Durant el Visions 2023, el dinar esdevindrà un acte central. La Rosa M. Pla i la Maria P. Pla, dues àvies de l’Espluga de Francolí, cuinaran, a foc lent, una cassola de tros mentre comparteixen tots els seus coneixements amb els participants. Després de dinar, els participants podran visitar la nova exposició TROS DE DONA.

Després del Visions 2023, els participants podran accedir des del Museu de la Vida Rural al concert que Roger Mas oferirà en el marc de l’EVART 2023 que organitza l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí.

Inscripcions al web del Museu de la Vida Rural

Per assistir al Visions, cal inscriure-s’hi de forma prèvia adquirint una entrada a museuvidarural.cat. Enguany hi ha dues modalitats d’entrada: una de 10 € que inclou l’accés a tots els actes i al dinar i una altra de 3 € que no inclou el dinar.

Les inscripcions es poden realitzar fins al mateix dia de l’acte a www.museuvidarural.cat o de forma presencial.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook