Torna la Mostra de Teatre Amateur a Montblanc

L'organitza el grup de teatre Fila Zero i enguany es celebra la 4a edició de la Mostra.

Demà dissabte, a les 18:30 h al Centre Cultural Sant Jordi de Montblanc, començarà una nova edició de la Mostra de Teatre Amateur de Montblanc, organitzada pel grup de teatre Fila Zero, i que portarà a la capital de la Conca un aperitiu del millor teatre del país.
Un total de 29 grups teatrals d’arreu del país es van inscriure per participar-hi (companyies de l’Ametlla de Mar, Barcelona (5), Calaf, Calafell, Canet de Mar, Cornellà de Llobregat, Figueres, Fraga, la Garriga, Manresa, Montcada i Reixac, Olot, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Codines, Santa Perpètua de Mogoda, Sant Quirze del Vallès (2), Terrassa (2), Vacarisses i Valldoreix) i es va fer una selecció de 5 grups, que són els que podran veure’s a l’escenari montblanquí.
Les dates de les representacions són els dissabtes 20 i 27 de maig, i els diumenges 4, 11 i 18 de juny. Totes les obres tindran lloc a les 18:30 h.
Les entrades, no numerades i a un preu de 8 € (gratuït per als membres de Fila Zero), es vendran a la taquilla del Centre Cultural mitja hora abans de començar la representació.

L’obertura de la Mostra anirà a càrrec de la Companyia Espiral de Valldoreix (Vallès Occidental) que portarà a escena l’obra “Revolta de bruixes” de Josep M. Benet i Jornet.

Aquesta obra fou reconeguda com a finalista als prestigiosos Premis Teatre de Sarrià 2022.
Sinopsi: Una nit, sis dones, el vigilant i un conflicte laboral seran el moment i l’espai adients per fer aflorar enveges, pors, rivalitats, passions… S’enfrontaran el concepte més racional de la vida amb el més irracional, però intuïtiu. I, quan la por al dolor, a la mort, a esquinçar-se interiorment per una passió amorosa o pels límits de la nostra intel·ligència, tot es desequilibra, tot tremola.

PROGRAMACIÓ DE LA MOSTRA DE TEATRE AMATEUR (del 20 de maig al 18 de juny)

Dissabte, 20/05: Revolta de bruixes, de J.M. Benet i Jornet

Companyia de teatre Espiral de Valldoreix

Diecció: Trini Escrichuela

Dissabte 27/05: El nom, de Matthiew Delaporte i Alexandre de la Pateillière

Companyia Agrupació Teatral Casal de Calaf

Diumenge, 4/06- La Casa de Bernarda Alba, de Federico Garcia Lorca

Companyia la K-mama de Calafell

Diecció: maria guinovart

Diumenge, 11/06: Comèdia negra, de Peter Shaffer.

Companyia Grup escènic SCER de l’ametlla de mar

Diecció: joan pere Brull i Josep Tomàs Margalef

Diumenge, 18/06: El secret de les mosques, de José Antonio Aguado i Rosa Ponsarnau

Companyia: Companyia 8 de Terrassa

Diecció: José Antonio Aguado

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook