Club Atlètic Montblanc

Torna una nova edició de la cursa de l’1 de maig a l’ermita de Sant Josep

Tindrà lloc aquest divendres, amb la cursa popular i la de fons

Montblanc tornarà a viure, aquest divendres, la tradicional cursa a l’ermita de Sant Josep de l’1 de maig, organitzada pel Club Atlètic Montblanc. Aquest 2015 tindrà lloc la 38a edició de la cursa popular i la 21a de la cursa de fons, amb sortida a les 10 del matí a la mateixa ermita.

Aquest any la cursa torna a tenir un caire solidari, ja que un euro de les inscripcions dels corredors es destinarà a Càritas Montblanc.

La cursa popular té un recorregut de 3 quilòmetres i no és competitiva. Les inscripcions tenen lloc el mateix dia 1 de maig a l’ermita de les 8:30 a les 9:30 del mati. El preu de la inscripció és d’un euro que es destina a Càritas. A l’arribada tots els participants tindran esmorzar i beguda i participaran en el sorteig de productes dels col·laboradors.

La cursa de fons, d’altra bamda, té un recorregut de 10Km i combina trams d’asfalt que passen pels principals carrers de Montblanc i trams de camí, fent un circuit atractiu i divers pels corredors i corredores

Les inscripcions de la cursa de fons s’han de fer a www.atleticmontblanc.cat com a màxim el dia 29 d’abril. El preu és de 12 euros i un euro també es destinarà a Càritas Montblanc. A l’arribada tots els participants tindran com obsequi la bossa del corredor amb una gran diversitat d’obsequis, a més d’esmorzar a l’arribada i sorteig de regals entre tots els participants

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp