Club Atlètic Montblanc

Tot a punt per la 25ena pujada a l’ermita de Sant Joan

La cursa, organitzada pel Club Atlètic Montblanc, tindrà lloc el proper dissabte 24 de juny

El Club Atlètic Montblanc ja ho té tot a punt per celebrar una nova edició de la pujada a l’ermita de Sant Joan, que tindrà lloc aquest proper dissabte 24 de juny, diada de Sant Joan. De fet, serà una cursa ben especial ja que serà la 25ena edició de la pujada a Sant Joan, tot un clàssic en aquesta data.

La pujada que es va començar a fer amb l’objectiu d’ajudar a la festa que cada any es fa a l’ermita en pro de la reconstrucció de la mateixa. Va començar el 1993 amb 12 participants, i s’ha consolidat com la pujada del 24 de juny, amb 100 participants, que és el màxim de persones que es poden inscriure degut a la capacitat de l’ermita.

La pujada té un recorregut de 9,3 quilòmetres, sortint de la plaça major de Montblanc i arribant a l’ermita de Sant Joan, i passant per l’ermita de la Trinitat. És un recorregut que combina pista, asfalt i senderó. Durant la pujada els corredors tenen dos avituallaments i a l’arribada avituallament i esmorzar. A més, aquests anys tots els participants rebran la samarreta tècnica, els mitjons tècnics i la bossa de corredor commemoratius dels 25 anys de pujada. Les inscripcions a la pujada es poden fer fins el dia 22 de juny o bé quan s’arribi als 100 inscrits. El preu de la inscripció és de 9 euros i es pot fer www.atleticmontblanc.cat

A més el mateix dia tindrà lloc la 18a Caminada a l’ermita de Sant Joan de Montblanc. La caminada fa el mateix recorregut que la pujada però no és competitiva. Les inscripcions de la caminada es fan el mateix dia 24 de juny de les 7 a les 7:30 del matí a la plaça Major. El preu és de 8 euros i la sortida és a les 7:30 del matí des de la plaça Major. A l’arribada tots els caminadors tenen esmorzar i un record de la pujada.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp