Escola Les Muralles

Tres alumnes de la Conca, entre el 5% de les millors puntuacions a les proves Canguret

Es van celebrar el passat mes de març a tot Catalunya

Tres alumnes de la Conca de Barberà han aconseguit estar entre el 5% de les millors puntuacions a les proves cangur de matemàtiques que s’han celebrat a tot Catalunya. Hi han participat un total de 8.893 alumnes de 5è i 6è de primària.

Martí Trullols, de sisè de l’Escola Mare de Déu dels Torrents de Vimbodí i Poblet ha aconseguit el número 110. Roger Lladó, de sisè de l’escola Les Muralles de Montblanc el número 237, i Mar Sanfélix, de sisè de l’escola Martí Poch de l’Espluga, amb el número 326.

La prova Cangur, coordinada per la Societat Catalana de Matemàtiques, és una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes.

La prova, que es va celebrar el passat 19 de març, constava d’un enunciat de resposta tancada, amb tres nivells de dificultat i cinc opcions de resposta per a cada problema.

Els enunciats els prepara, l’associació Le Kangourou sans Frontières, on Catalunya hi participa amb representació nacional pròpia i actualment ostenta, per elecció, un dels càrrecs de l’equip directiu de l’associació. Els participants i les participants d’arreu d’Europa i d’altres països del món es plantegen els mateixos problemes

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp