Ajuntament de Montblanc

Tret de sortida a les Nits d’Estiu al Claustre de Sant Francesc

Una cinquantena de persones van assistir a l'espectacle 'Tota pàtria' aquest dijous

L’espectacle ‘Tota pàtria’ va donar, aquest dijous, el tret de sortida a una nova edició de les Nits d’Estiu al Claustre de Sant Francesc. Una cinquantena de persones van assistir a la primera activitat del cicle, que va ser el recital poèticomusical del grup Divendres Faves Tendres.

La segona activitat del cicle tindrà ll oc el pròxim dijous 30 de juliol. Es tracta de l’obra teatral “La nit just abans dels boscos”, una obra de Bernard-Marie Koltès, traduïda al català per Sergi Belbel, i protagonitzada per Òscar Muñoz.

L’obra, que ha tingut un gran èxit a Barcelona i a les diverses sales on s’ha representat, té la peculiaritat que és itinerant, i si bé començarà al Claustre de Sant Francesc, és un incògnita on acabarà.

Aquesta obra tindrà dos passis, limitat a 35 persones cada un: el primer tindrà lloc a les 21:30 hores, i l’altre, a les 23:30 hores. Les entrades per assistir a l’espectacle es poden adquirir anticipadament, a l’Oficina de Turisme, per 10 euros, i 15 euros a taquilla el mateix dia de l’espectacle.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp