Triple proposta aquest cap de setmana per arrencar les Nits d’Estiu de Montblanc 2023

La programació arrenca divendres amb una ballada de sardanes amb la Cobla Reus Jove

Montblanc arrenca aquest cap de setmana la programació de les Nits d’Estiu 2023, amb una desena d’actes que es faran entre els mesos de juliol i agost. 

Per aquest primer cap de setmana hi ha una triple proposta. La programació arrencarà aquest divendres 14 de juliol a les 10 de la nit amb sardanes a la plaça de Sant Francesc amb la Cobla Reus Jove. L’endemà dissabte dia 15 hi haurà, a l’església de Sant Francesc, un concert de violí del jove montblanquí Alexandre Amorós. Serà a 2/4 de 8 del vespre. També dissabte, a les 7 de la tarda, hi haurà un nou concert del cicle Musicall 2023 que organitza Mr. Beast amb els grups Mondo Infiel i Mesmerians a la plaça Catalunya. 

Els actes continuaran el darrer cap de setmana de juliol, amb els docs concerts del festival Jordi Savall que es farn a l’església de Sant Francesc. Serà el divendres i el diumenge 28 i 30 de juliol. 

El divendres 4 d’agost, a les 8 del vespre, s’inaugurarà a Sant Francesc una exposició del caricaturista montblanquí Joan Vizcarra, que es podrà veure fins l’11 de setembre. El mateix divendres, a les 10 de la nit, al claustre es farà el Versus Local Gin, una nit de poesia amb el col·lectiu Conca Poètica. 

El divendres dia 11 d’agost s’ha reservat per als monòlegs, a càrrec de diversos monologusites montblanquins. Es farà a les 10 de la nit també al claustre. I finalment, el divendres 18 d’agost, també al claustre de Sant Francesc, hi haurà l’acte ‘El Barroc en femení’, que repassarà el paper de les dones en la música barroca del segle XVII i XVIII. Un espectacle innovador amb música, poesia i videoprojeccions. 

El regidor de cultura, Ramon de Domingo, ha presentat el programa d’actes aquest dimecres destacant que “de cara a l’any vinent volem fer una aposta pel talent local, i donant lloc a la programació a artistes de Montblanc i la Conca”. 

Ramon de Domingo, regidor de cultura i festes de Montblanc
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook