Arxiu

Trobada a Montblanc de voluntaris de Protecció Civil del Camp de Tarragona

Ho organitza Protecció Civil de Montblanc i es farà aquest dissabte al matí

Montblanc acollirà aquest dissabte, per primera vegada, una trobada de voluntaris de Protecció Civil i Cosos d’Emergència del Camp de Tarragona. La jornada es desenvoluparà durant tot el matí de dissabte a la plaça de Sant Francesc i ha estat organitzada per l’associació de Protecció Civil de Montblanc.

A la trobada hi participaran voluntaris de Protecció Civil de Tarragona, Constantí, La Pobla de Mafument, Valls, La Canonja, entre d’altres municipis. També hi participaran els Mossos d’Esquadra, la Policia Local, el SEM i la responsable tècnica de Protecció Civil a Tarragona, Eli Llombart.

Durant tot el matí, de 9 a 2 del migdia, es farà una exposició dels vehicles dels diversos cosos d’emergència i al migdia es farà una simulacre d’accident de trànsit, realitzat per Protecció Civil Montblanc.

L’entitat, que porta 13 anys en actiu, és la primera vegada que organitza una activitats d’aquestes característiques, tot i que en altres ocasions havien fet simulacres per a diverses activitats del poble. El seu president, Xavier Figueras, ha destacat que la voluntat és que la trobada es faci cada any i es converteixi en el dia de Protecció Civil a Montblanc.

Protecció Civil té a l’actualitat una vintena de voluntaris i disposa de força material per poder treballar, com ara una ambulància. Fa unes setmanes es va renovar el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp