RM

Troben a tocar de la via de l’AVE la furgoneta robada d’aigües de l’Espluga

Els lladres s'han emportat material que tindria un valor de 30.000 euros

La furgoneta del servei municipal d’aigües de l’Ajuntament de l’Espluga que ha estat robada la passada matinada ha aparegut, aquest matí, a un camp d’ametllers prop de la via de l’AVE, entre el terme de l’Espluga de Francolí i Vimbodí i Poblet.

El vehicle, aparentment en bon estat, l’han trobat molt a prop de la via del tren. Els Mossos d’Esquadra ja han efectuat les proves d’empremtes dactilars per ajudar a identificar els autors del robatori.

La furgoneta, que està logotipada, es trobava a l’interior del magatzem de la brigada municipal al complex del Casal, al costat de la piscina. Aquest matí, el regidor de serveis municipals, Joan Amigó, apuntava que el valor del material robat podria superar els 30.000 euros. I és que els lladres, a banda de la furgoneta, s’han emportat gran part del cablejat de grans dimensions que s’utilitza per les festes i muntatges especials, diverses màquines de treball, i el material i eines que es guardava a l’interior de la furgoneta del Servei d’Aigues, la més nova de la flota municipal.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp