RM

Turisme entrega tretze nous carnets de Guies de Montblanc

Es van lliurar ahir a la tarda en un acte on també es va presentar el nou vídeo promocional i el nou material gràfic de les visites

L’Oficina de Turisme va entregar, aquest divendres a la tarda, els carnets de la cinquena promoció de guies turistics de Montblanc. Un total de tretze nous guies formaran part de l’associació, després dels mesos de formació que han superat i de les proves d’avaluació realitzades.

Els carnets es van lliurar en el marc d’un acte on també es van recordar els quinze anys de l’Oficina de Turisme i dels Guies de Montblanc. També hi va participar l’historiador i director de l’Arxiu Comarcal, Josep Maria Porta, que ha estat el formador de tots els guies que formen part de l’associació.

També es va presentar un nou material gràfic, amb una imatge renovada i un nou logotip, creat pel dissenyador Isaac Ballesté. Víctor Torija, per la seva banda, va ser l’encarregat de presentar el vídeo promocional de les visites guiades, que en poc més de 2 minuts, resumeix com són les visites guiades a Montblanc. El vídeo es podrà veure a partir d’aquesta setmana a través de les xarxes socials.

L’acte, que es va celebrar a la sala de les Corts Catalanes del Claustre de Sant Francesc, va acabar amb una copa de cava i una fotografia de família dels nous guies de Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp