Ràdio Montblanc

Turisme inaugura una exposició amb els originals del conte infantil de Sant Jordi

Els dibuixos de Joan Vizcarra de 'Sant Jordi, la Princesa, la rosa i el drac' es podran veure fins al maig

L’Oficina de Turisme de Montblanc ha inaugurat una exposició amb les il·lustracions originals de Joan Vizcarra del conte infantil ‘Sant Jordi, la Princesa, la rosa i el drac’, escrit per David Ortín.

Es podrà veure fins després de la Setmana Medieval a l’Espai Turisme, un racó de la nova Oficina de Turisme de Montblanc que periòdicament estrena exposicions relacionades amb Montblanc i la Conca i el seu calendari festiu. Quan es va estrenar s’hi va poder veure una exposició del Museu Comarcal. També es va fer una exposició per Terrània i una altra sobre paisatges del PNIN de Poblet. Ara, tenint en compte la proximitat amb Sant Jordi, s’ha optat per exposar els originals del conte infantil que es va presentar al gener.

Editat per La Musca, el conte explica una versió diferent de la Llegenda de Sant Jordi, inspirada en l’espectacle infantil que porta el mateix nom i que Factoria Bram ha representat durant diversos anys amb molt èxit a la Setmana Medieval. Enguany, de fet, també es podrà veure els dos caps de setmana de la festa. El llibre està escrit per David Ortín i il·lustrat per Joan Vizcarra, i és el primer de la col·lecció Merlet. Es pot comprar, també a l’Oficina de Turisme, al preu de 9,95 euros.

L’exposició es pot veure en horari de l’Oficina de Turisme: de dilluns a divendres de 9 a 16h, dissabtes de 10 a 14 i de 4 a 6 i diumenges de 10 a 2, i es podrà veure fins al maig.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp