Josep Ardila

Turisme obre les inscripcions per participar a Brickània

La segona edició del festival es farà els dies 18 i 19 de juny

L’Oficina de Turisme ha obert les inscripcions per poder participar a la segona edició de Brickània, el festival de Lego de Montblanc, que tindrà lloc els dies 18 i 19 de juny de 2016. A través del web del festival, els interessats es podran descarregar les bases de participació i omplir el formulari de sol·licitud per ser un dels encarregats de muntar els diorames que ompliran el recinte de Sant Francesc durant el festival. L’organització demana que els dioramistes acreditin la seva experiència, que proposin temes i que s’adaptin a les mides de diorames que suggereix l’organització.

El període d’inscripció es tancarà el proper 29 de febrer, i serà a partir de llavors quan l’organització s’encarregarà de triar els participants. Es tracta d’un concurs on el premi és participar al festival i una quantitat de diners que variarà en funció de les dimensions del muntatge.

El 15 de març es notificarà quins han estat els dioramistes triats i els temes que protagonitzaran l’edició d’enguany, si bé el principal protagonista serà Star Wars, com mostra el cartell de la segona edició de Brickània.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp