Ràdio Montblanc

Un any més Montblanc se suma al Gran Recapte del Banc dels Aliments

Els punts de recollida són a la Pl. Sant Miquel, al Mercadona i al Caprabo

Montblanc se suma un any més a la 11a edició del Gran Recapte del Banc dels Aliments. Una campanya que es durà a terme els dies 22 i 23 de novembre.

Es preveuen a les comarques de Tarragona uns 4.500 voluntaris repartits en més de 350 mercats i supermercats per recollir els aliments que està previst que la ciutadania aporti.

Montse Palau, de Càritas Montblanc i responsable del Gran Recapte al poble ha explicat que els aliments més adients i necessàris són: oli d’oliva i girasol, tomàquet fregit, sucre, conserves de peix, cereals, sucs, bou i llet. També ha explicat que els aliments menys necessàris són: arrós, pasta i llegums, i demana a la ciutadania no aportar-ne amb tanta quantitat.

Els punts de recollida a Montblanc són a la Plaça Sant Miquel, divendres d’11 del matí a 1 del migdia i de 5 de la tarda a 7. Dissabte al matí seguiran el mateix horari i a la tarda hi seran de 6 a 8 del vespre. Als supermercats Mercadona i Caprabo, l’horari serà l’habitual de botiga, de 9 del matí a 9 del vespre.

Al Gran Recapte del 2018 es van recollir més de 500.000 quilos al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp