CCCB

Un centenar de persones a la primera trobada entre joves i empreses

Estava organitzada pels Consell Comarcals de l'Alt Camp i la Conca de Barberà

Un centenar de joves van participar el passat divendres 28 d’octubre a la I Trobada Intercomarcal de joves i empreses de la Conca de Barberà i l’Alt Camp. L’activitat, que es va fer sota el nom de Cycling Work, estava organitzada per les àrees de joventut de la Conca i l’Alt Camp. El fòrum anava dirigit a tots els joves del territori, preferentment als que estan inscrits al programa Garantia Juvenil.

Les 6 empreses participants Lear Corporation (automoció); IKEA Distribució i FM Logístic Iberica S.L. (decoració de la llar i logística); Tallers Combi S.A. (metall i fabricació mecànica); Aromis (producció agrícola i emprenedoria); Sans i Amill S.A. (Indústries del disseny i metall) i Grup Bon Àrea (comerç i alimentació) van donar a conèixer amb una breu presentació que han servit per iniciar les diferent càpsules. Aquestes han servit per explicar als joves quins són els perfils demandats de cada sector, la formació i les competències que s’hi requereixen, així com els aspectes que més es valoren en els processos de selecció.

La jornada va finalitzar amb la ponència “La fórmula de l’èxit: una qüestió d’actitud” del formador i coach David Jorba, ideòleg del mètode “12 pilars de la intel·ligència emocional”.

Aquesta trobada havia de servir per a donar resposta a la demanda dels joves de les dues comarques que sol·liciten conèixer de primera mà les empreses del territori. Ha comptat amb la participació d’un centenars de joves i també amb la presència de diferents regidors, consellers comarcals, la directora dels Serveis Territorials de Joventut o la directora del Servei d’Ocupació de Valls.

Les àrees de joventut dels dos consells comarcals, pretenen donar continuïtat a aquesta trobada entre joves i empreses. La voluntat és que es desenvolupi de forma anual i s’ubiqui alternativament a l’Alt Camp i a la Conca de Barberà.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp