Marc Puig

Un homenatge a ‘Al Tall’ per celebrar els 20 anys de l’Acampada Jove

L'acte es farà el dissabte 18 de juliol, amb un dinar i diversos reconeixements

L’Acampada Jove ja ha fet públics els diferents actes que s’organitzaran amb motiu de seu vintè aniversari. El plat fort de la commemoració serà l’homenatge al grup ‘Al Tall’. Els valencians, que van tocar a la primera Acampada Jove l’any 1996 i van deixar els escenaris a la tardor del 2013 -després de gairebé quaranta anys de carrera musical-, rebran de l’organització un premi a la trajectòria i al compromís. Els seus components Vicent Torrent i Manolo Miralles assistiran a l’acte dels 20 anys de l’Acampada Jove, que tindrà lloc a l’església de Sant Francesc de Montblanc dissabte que ve, 18 de juliol, al migdia. El mateix dia es farà un dinar popular amb aquells que han fet possible el festival.

El director del festival, Gerard Gómez del Moral, ha volgut agrair al grup la seva presència a la vintena Acampada Jove alhora que ha explicat l’emoció i la il·lusió que aquest fet li genera. Gómez del Moral ha remarcat que ‘Al Tall’ «han estat, són i seran un referent enorme per a tothom, pel seu recorregut històric, la seva aportació a la nostra cultura i pel seu compromís en la defensa del nostre país i la nostra llengua».

Aquest acte d’homenatge tindrà lloc en el marc d’un dinar popular que se celebrarà dissabte amb totes les persones que han fet possible el festival durant aquests vint anys. Més enllà del dinar, el mateix dissabte al matí tindrà lloc una xerrada amb tots els directors del festival des de la seva creació, l’any 1996, i s’ha preparat una exposició que recollirà l’evolució de l’Acampada Jove des de la seva primera edició.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp