Arxiu

Un mes d’abril ple d’activitats a la biblioteca de Montblanc

El dia 24 celebrarà els seus cinc anys amb un programa especial de Ràdio Montblanc

La biblioteca comarcal Conangla i Fontanilles de Montblanc comença un mes d’abril carregat d’activitats. El mes d’abril es celebra Sant Jordi, el cicle Biblioteques amb DO i, a més, enguany la biblioteca compleix cinc anys des de que va obrir portes a l’antic escorxador de Montblanc.

Per celebrar totes aquestes activitats, la biblioteca ha organitzat un complert programa d’actes que s’allargarà durant tot el mes d’abril. Comença, de fet, aquest mateix divendres dia 10, amb la inauguració del mes de ‘Biblioteques amb DO’, un cicle que combina el món del vi i la DO Conca de Barberà amb els llibres i la literatura.

Per aquest divendres s’ha programat l’actuació de la companyia Corrandes son Corrandes, amb l’espectacle ‘Corrandes amb DO. In vino veritas’. L’acte es farà a la sala d’actes de la biblioteca a dos quarts de set de la tarda, i s’acabarà amb un tast de vins.

El dijous dia 16 d’abril els alumnes de segon de primària de les escoles de Montblanc visitaran la biblioteca per escoltar la narració del conte ‘El raïm inquiet’, a càrrec de la seva escriptora, Elisenda Guiu. L’activitat s’acabarà amb un tast de most.

El dia 24 d’abril, l’endemà de Sant Jordi, la biblioteca viurà un dia ben especial. És quan es compleixen cinc anys de l’estrena del centre a l’antic escorxador. Per celebrar-ho, Ràdio Montblanc farà una programació especial durant tot el matí des de la biblioteca. Pel programa hi passaran els seus responsables, a més de persones i entitats vinculades amb la biblioteca.

A la tarda, a dos quarts de sis, el Sant Jordi i la Princesa llegiran el conte ‘Sant Jordi i el Drac’. Els nens de fins a 8 anys que vagin a escoltar el conte vestits de medieval tindran un exemplar del llibre signat pels seus protagonistes. Més tard, a les 7 de la tarda, el presentador del programa de TV3 ‘En clau de vi’, Marcel Gorgori, farà un espectacle que combinarà vi i música. La sessió que proposa Gorgori tastarà quatre vins de característiques molt diferents i els explicarà a través de la música.

El cicle d’activitats s’acabarà el 27 d’abril a les 7 de la tarda amb la trobada dels clubs de lectura de la Conca de Barberà, per comentar el llibre ‘Les dones de la Principal’ de Lluís Llach. L’activitat s’acabarà amb un tast de vins.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp