Diputació de Tarragona

Una empresa de la Conca formarà part de l’acceleradora ‘Camp Tgn Up’

Es un projecte impulsat per la Diputació de Tarragona per ajudar a projectes innovadors i empreses emergents

Deu empreses amb projectes innovadors o empreses emergents (startup) amb seu al Camp de Tarragona formaran part de l’Acceleradora ‘Camp Tgn Up’, un programa d’acompanyament empresarial coordinat per la Diputació de Tarragona amb la col·laboració de diversos ajuntaments i consells comarcals del territori, entre ells el de la Conca de Barberà, a través de Concactiva, l’organisme autònom encarregat de la promoció econòmica de la comarca. L’acceleradora ‘Camp Tgn Up’ té la seu a Reus, a les instal·lacions de l’Antiga Escola d’Art i Disseny de la Diputació, al passeig de la Boca de la Mina.

La seu de Tarragona Impulsa a l’Espai Tabacalera de Tarragona ha estat l’escenari, aquest dimarts matí, de l’acte de presentació de les 10 empreses escollides, entre les quals n’hi ha un de Barberà de la Conca. Es tracta de projecte ‘Surt activitats de natura’, una guia de serveis i activitats a la natura, com ara barranquisme, vies ferrades, escalada, esquí nòrdic, esquí de muntanya i alpinisme, entre d’altres.

Totes les empreses tindran a la seva disposició a un grup de persones especialitzades en gestió empresarial que desenvoluparan accions d’assessorament individualitzades, de mentoria i transferència de coneixement, fins a un total de 25 hores. A més, disposaran de 120 hores de formació d’experts en àmbits com les metodologies emprenedores, fonaments econòmicofinancers, fonts de finançament, màrqueting, gestió del factor humà, internacionalització, dimensió tech de l’empresa, aspectes legals, eines de comunicació i presentació de projectes.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp