Una exposició commemorarà els 100 anys del celler modernista del Sindicat de Montblanc

La mostra es realitza amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni els dies 8, 9, 15 i 16 d'octubre

Amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni, el Servei de Cultura del Consell Comarcal, el Museu Comarcal i l’Ajuntament de Montblanc han organitzat una exposició commemorativa dels cent anys de la construcció del celler modernista del Sindicat de Vinyaters de Montblanc.

El celler del Sindicat de Montblanc va ser bastit entre els anys 1919 i 1922 pel Sindicat de Vinyaters de Montblanc. La seva realització es va encarregar al reconegut arquitecte vallenc Cèsar Martinell, un veritable especialista en la construcció de cellers.

La mostra ha estat comissariada per l’historiador de l’art i museòleg Damià Amorós i per a la seva realització ha comptat amb la col·laboració de l’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà.

L’exposició estarà situada a l’entrada de la nau més antiga del Sindicat i estarà formada per una quinzena de plafons informatius on s’explicarà bàsicament la construcció del celler i la figura de Cèsar Martinell. Es podrà visitar, gratuïtament, els dies 8, 9, 15 i 16 d’octubre, de les 10 a les 14 hores.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp