Una vintena d’actes omplen la programació de la Tardor Cultural de Montblanc

Els actes tindran lloc del 6 d'octubre al 17 de desembre

Montblanc arrenca aquest divendres la programació de la Tardor Cultural 2023. S’han programat una vintena d’activitats entre el 6 d’octubre i el 17 de desembre.

D’entre tota la programació, destaquen tres propostes. En teatre, l’obra ‘Instruccions per fer-se feixista’, amb la reconeguda actriu Mercè Arànega. Una obra que es podrà veure el 7 de desembre al teatre-cinema del Casal Montblanquí amb entrades a 10 euros després de tenir un gran èxit als teatres de Barcelona.

Ramon de Domingo, regidor de cultura i festes de Montblanc

L’altre acte destacat de la programació és el concert del pianista internacional Henri Herbert, que actuarà la nit de la castanyada, el 31 d’octubre, a l’antic hospital de Santa Magdalena. I també en l’àmbit musical, la programació inclou un concert de la montblanquina Mireia Espelt, que tocarà el 18 de novembre a la sala de les Corts Catalanes de Sant Francesc.

La programació també inclou presentacions de llibres, com el d’aquest divendres, on Jordi Llavina presentarà la seva darrera obra ‘Proses de l’entreclaror’. També hi haurà cine-club al Museu Comarcal, la 14a edició de la Festallibre de l’Escarritx o el passatge del terror que organitzen els Dimonis de Montblanc.

També hi haurà teatre amateur el dia 12 de novembre amb l’obra ‘Jugant a Molière’ en el marc de la Mostra Nacional de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya o l’obra del grup local Fila Zero ‘Divorciades, evangèliques i vegetarianes’ el 26 de novembre al centre cultural Sant Jordi.

Podeu consultar tota la programació en aquest document adjunt.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook