Impuls Comunicació

Una vintena d’alumnes d’hoteleria americans elaboren coques a Montblanc

Forma part d'un programa per conèixer la cuina i la cultura de Catalunya

Una vintena d’alumnes de direcció hotelera de la School of Hospitalary Management de la Pennsylvania State University han participat aquest dimecres a Montblanc a un taller d’elaboració de coques al Forn de Pa Joan. L’activitat forma part d’un programa on els alumnes americans estan descobrint la cuina i la cultura catalana.

De fet, Catalunya és enguany regió europea de la gastronomia, amb l’objectiu d’exportar la cuina catalana arreu del món. Els darrers anys, la bona fama dels cuiners catalans ha portat fins a Catalunya alumnes d’arreu del món atrets per la cuina i la cultura d’aquí.

Els alumnes han pogut elaborar coques tradicionals montblanquines. Cada un d’ells ha pogut elaborar la seva pròpia coca i aquest dijous al matí les enfornaran i les podran tastar. Els alumnes van arribar a Montblanc aquest dimarts i van poder realitzar una visita guiada al municipi. A banda de les coques, també han elaborat botifarres, han munyit vaques i també visitaran el Priorat per conèixer els seus vins. En definitiva, durant diversos dies faran una ruta per conèixer els trets més característic de la cuina catalana i la seva cultura.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp