CCCB

Uns 1.600 usuaris han utilitzat el Transport Jove de la Conca aquest estiu

Aquest any s'han realitzat un total d'11 serveis a diverses festes majors de la comarca

Uns 1.600 usuaris han utilitzat aquest estiu el Transport Jove de la Conca de Barberà, organitzar per l’Oficina Jove amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca, que ha fet fins a 11 serveis. Es tracta d’una xifra similar a la de l’estiu de l’any passat.

Els joves que més han utilitzat el Servei han estat els de Santa Coloma de Queralt (un 43% dels usuaris); a continuació els de Montblanc (19%) i en tercer lloc els de l’Espluga de Francolí (8%).

Pel que fa als llocs de destinació, els més concorreguts han estat Rocafort de Queralt (244 transportats), seguit de Solivella (242 transportats), Vilaverd (226 transportats), Vimbodí (181 transportats) i Montblanc, amb dos serveis, (uns 235 transportats cada servei).

Com a novetat, aquest any es va organitzar un transport especial al concert dels Catarres a Santa Coloma de Queralt. El preu del transport incloïa, a més del bitllet típic, una entrada al concert. Més de 150 joves van utilitzar el servei en aquesta ocasió.

Una segona novetat d’aquest any ha estat la incorporació de personal de seguretat durant el trajecte de cada un dels autocars, els quals vetllaven per la seguretat dels joves i del servei. Quan el personal de seguretat arribava als municipis complementaven les tasques de vigilància en el lloc on es realitzava la festa coordinadament amb el personal de seguretat que aportava cada ajuntament.

En aquesta mateixa línia, esmentar que afortunadament no s’han registrat incidències remarcables, la qual cosa representa que s’ha assolit plenament l’objectiu del Transport.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp