Aj. Vimbodí

Vimbodí i Poblet inaugura el reivindicat parc infantil

L'espai inclou atraccions amb referències vidrieres i hi ha un espai annex que en un futur podrà d’acollir una pista multiesportiva i un petit skate park

El parc infantil municipal de Vimbodí i Poblet ja és una realitat. Coincidint amb la festa major d’hivern, l’Ajuntament ha inaugurat aquest espai de lleure per a nens i nenes, situat al final del raval de Lleida, a la zona popularment coneguda com ‘els arbres’. El nou equipament consta de 2.070 m2. Al seu interior s’han instal·lat diferents atraccions infantils per a diferents edats (balancí, caseta amb tobogan, castell multijoc, gronxador i xarxa tridimensional), part de les quals fan referència a la tradició vidriera local i a la mascota del Museu i Forn del Vidre, el Salva.

Així mateix, el parc compta amb zones enjardinades amb arbres, bancs, taules de picnic, papereres, una font, punts de reg automàtic, una torre central de llum amb temporitzador i accessos plenament adaptats a la normativa d’accessibilitat. Al costat queda una zona que en un futur podrà d’acollir una pista multiesportiva i un petit skate park. Les obres, a càrrec del contractista Agrotècnica del Segrià i d’una durada de quatre mesos, han representat una inversió de 80.000 euros, el 80% dels quals provinents del Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona, i la resta, de fons municipals. Cal sumar-hi la inversió duta a terme a l’inici del projecte, de 44.000 euros més corresponents a la compra i al tancament perimetral del terreny.

L’obertura oficial de l’espai infantil s’ha dut a terme aquest dissabte al matí, en un acte popular que ha inclòs un esmorzar amb coca i xocolata per als nombrosos assistents. El parc infantil municipal és un dels principals projectes d’aquesta legislatura, molt reivindicat pels pares i les mares del poble, atès que l’anterior recinte infantil s’havia quedat petit.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp