Aj. Vimbodí i Poblet

Vimbodí i Poblet recapta 5.120 euros per La Marató de TV3

És el rècord de recaptació del municipi en la seva festa solidària

Un any més, Vimbodí i Poblet s’ha abocat en la causa solidària que proposa la Marató de TV3, dedicada enguany a la lluita contra les malalties del cor. La festa celebrada aquest cap de setmana passat –organitzada per l’Ajuntament en col·laboració amb entitats, empreses i particulars de dins i de fora de la vila– ha recaptat un total de 5.120 €, una xifra lleugerament superior a la de l’any passat (5.062 €). La recaptació es destinarà íntegrament a la Fundació La Marató de TV3.

Un dels actes centrals de la jornada va ser la confecció d’un cor gegant al pavelló municipal poliesportiu. Dins d’aquest cor hi van cabre més de 200 persones abraçades, seguint el lema proposat per a enguany: “A Vimbodí i Poblet ens abracem per la Marató”. Aquesta multitudiària performance va ser immortalitzada pels fotògrafs i es va enviar a la web de la Marató per tal que hi sigui publicada.

Els actes de la festa es van iniciar divendres, 5 de desembre, amb la projecció de la pel·lícula Avatar, al Cinema Foment, i van continuar el dissabte 6 de desembre al matí amb una bicicletada popular des de la plaça Major fins a l’ermita dels Torrents, lloc on se va celebrar una xocolatada, per gentilesa de Càritas i l’Associació de Dones del municipi.

Ja a la tarda, el pavelló poliesportiu va acollir nombrosos actes: la confecció de murals al·legòric a la Marató, a càrrec de la llar d’infants “Les Orenetes” i de l’Associació Juvenil Somdepoble, respectivament; un taller de manualitats dirigit per l’associació de mares i pares del Col·legi Mare de Déu dels Torrents i l’Associació Juvenil Somdepoble; la ballada de gegants, amb la gegantona Piponeta i els gegants Grèvol i Nerola, a càrrec del grup de geganters i grallers La Palanca; l’actuació dels alumnes del Col·legi Mare de Déu dels Torrents; un concert a càrrec de la coral La Veu de la Terra; una exhibició de ball country amb el grup May Kansat’s Country i altres grups convidats; l’abraçada multitudinària dins del cor gegant –“A Vimbodí i Poblet ens abracem per la Marató” – i el tradicional sopar de germanor, també multitudinari, amb l’assistència enguany de prop de 350 persones. En acabar el sopar, es va dur a terme un sorteig de regals, una sessió de bingo, ball amb el grup Miano’s Band, i disco mòbil amb DJ Raffix.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp