Visita guiada a Pira pels antics comerços i oficis del municipi, demà dijous

Pira recupera la memòria històrica dels comerços i oficis amb una visita cultural guiada

En el marc de la Festa Major, l’Ajuntament de Pira i l’Oficina Jove de la Conca han impulsat una activitat cultural guiada pels locals d’antics comerços i oficis del poble. La ruta la conduirà la historiadora local M. Serra Orpinell, juntament amb el suport de la gent gran de Pira.

El recorregut porta per títol “Comerços i oficis, què hi havia?” Amb aquest fil conductor, Orpinell guiarà els i les participants de la ruta per les façanes més significatives del poble, on hi tenia lloc la vida comercial i artesanal, en el passat. A més del contingut històric, la participació de la gent gran pirenca hi aportaran la part vivencial.

Gemma Rosselló, Tècnica de joventut de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà ens explica aquesta iniciativa que connecta diverses generacions:

La visita cultural és oberta a tothom i forma part del projecte intergeneracional de l’Oficina Jove, Aprenem junts, que amb aquesta activitat arribarà a la 4a edició. L’objectiu és la transmissió de coneixement de les persones grans als més joves per tal de recuperar la memòria històrica.

Rosselló agraeix la participació d’Orpinell i del jubilats de Pira:

L’activitat tindrà lloc demà dijous, 4 d’agost, a les 7 de la tarda, i el punt de trobada serà al Passeig del Torrentill.

cartell visita cultural guiada Pira
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp