Foto:

Visitar els espais més destacats de Montblanc per 4 euros

La propera setmana Montblanc estrenarà una nova campanya turística que s'allargarà fins a les portes de Nadal. “Montblanc en 4 clicks” és una proposta de...

La propera setmana Montblanc estrenarà una nova campanya turística que s’allargarà fins a les portes de Nadal. “Montblanc en 4 clicks” és una proposta de l’Oficina de Turisme de Montblanc per tal d’activar alguns dels períodes de menor activitat turística de vila i implicar l’administració local, els gestors d’equipaments culturals i els empresaris turístics (d’allotjament, de restauració i del comerç). La proposta consisteix en un tiquet que permet l’entrada a quatre punts d’interès de Montblanc, durant els dies feiners dels mesos de tardor per un preu molt ajustat de només 4€.

El número quatre, a banda del preu, es repeteix quatre vegades en aquesta promoció. D’una banda, perquè es poden visitar quatre espais, que són el Centre d’Interpretació de l’Art Rupestre, el campanar de Santa Maria, el Museu Comarcal de la Conca de Barberà i les torres de la muralla. També perquè es podrà fer durant quatre mesos, perquè es farà quatre dies de la setmana de dimarts a divendres i també perquè es farà en quatre franjes horàries.

Aquesta campanya té per objectiu principal el poder mitigar els efectes de la doble incidència de l’estacionalitat turística: la dels mesos de tardor i la dels dies feiners. Amb la implicació dels diversos agents que intervenen en l’activitat turística del municipi s’espera poder incrementar el nombre de pernoctacions als allotjaments del municipi i l’activitat dels restaurants al migdia.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp