Albert Garcia Rué

Xavi de la Salud Trio donarà el tret de sortida al Musi-Cata al Mas Foraster

El primer concert es farà el proper dissabte 23 de maig

El Celler Mas Foraster de Montblanc arrenca el proper dissabte 23 de maig una nova edició del Musi-Cata, un festival que té cinc dates musicals al llarg de l’any i que promou els productes de la terra i la música de casa.

Aquest cop, la primera actuació del programa anirà a càrrec dels tarragonins “Xavi de la Salud Trio”, un format de jazz que ofereix una classe magistral i molt pedagògica dels principals i més coneguts temes del jazz, on són explicats en tot detall què va portar el seu autor a composar-lo, què passava en aquell moment, sobretot en la societat americana, quins moments polítics i socials es vivien i com influenciaven sobre el jazz i els seus músics.

En Xavi a la trompeta, en Jorge al piano, i en Fernando a la bateria, autèntics mestres i amb molts anys a l´esquena sobre l´escenari amb diferents formacions, aniran desgranant tots aquests temes i fent-los viure a tot el públic assistent mentre aquest degusta bons vins Josep Foraster que seran explicats al detall com en tota cata pels responsables del celler.

Una estona abans d´iniciar el concert, la mateixa família que elabora aquests vins, oferirà una visita guiada a tots els participants per les diferents instal·lacions per explicar, pas per pas, com es produeix el seu tant preuat producte, desde que neix el raïm al cep fins que arriba a la premsa, fins el seu posterior emmagatzematge en les seves bodegues.

El concert de Xavi de la Salud Trio + Cata de vins + Visita al Celler: són 20€ (també hi haurà refrigeri entre copa i copa de vi)

Les entrades es poden comprar a través del portal Entradium.com o directament al Celler Mas Foraster de Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp